Nyhetsarkiv 2012

Landsmøte 2012

Invitasjon til SIOPS’ landsmøte 2012

Vil du være med å forme SIOPS’ arbeid i 2012?

Veteranforbundet SIOPS avholder sitt årlige landsmøte i Oslo 23. - 24. mars. Landsmøtet avholdes på Frivillighetens Hus, hvor SIOPS har sine kontorer.

For alle medlemmer som har behov for overnatting, vil det bli muligheter for det på Thon Hotell Stefan, som ligger like i nærheten for landsmøtelokalene.

Selve landsmøtet starter på lørdag formiddag, men vi håper så mange som mulig kan delta også på programmet og middagen fredag kveld.

Programmet arbeider vi med, og vil bli sendt ut så snart det er fastlagt.

Påmelding til landsmøtet gjøres ved å sende e-post til Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den., eller ved å ringe forbundssekretær Alexander Aalmo på telefon 22 69 56 50.

Vi minner om at for å være stemmeberettiget, må kontingent for siste år være innbetalt. Dette er også en god anledning til å fornye ditt medlemskap i SIOPS.

Du kan fornye/tegne ditt medlemskap ved å innbetale kroner 200,- til konto 1503.18.31986. Adresse er; Veteranforbundet SIOPS, C.J. Hambros Plass 5, 0164 Oslo. Husk å oppgi navn og adresse.

Vi håper så mange som mulig har mulighet til å komme.

Vel møtt!