Nyhetsarkiv 2013

Sykkeltur Bæreia-Oslo 08.05.13!

Veteranorganisasjonene SIOPS - Skadde i internasjonale operasjoner og Norges Veteranforbund for Internasjonale Operasjoner (NVIO) arrangerer sammen med kampanjen Støtt våre soldater sykkelturen "På hjul med veteraner" i forbindelse med veterandagen 8. mai!

Du finner informasjon om arrangementet og påmeldingsskjema her.

I forbindelse med veterandagen 8. mai 2013 arrangeres det en sykkeltur mellom Forsvarets Veteransenter på Bæreia og Akershus Festning. Visjonen til dette arrangementet er at det skal være en aktivitet for ALLE veteraner og ALLE som ønsker å gi sin anerkjennelse til den innsatsen hver enkelt veteran har gjort. Vi skal i fellesskap sykle for å synliggjøre veteranene og veteransaken!

Sykkelturen er på 10 mil med avreise fra Forsvarets veteransenter, Bæreia 08.05.13 kl. 08.00 og vi forventer å ankomme Akershus Festning ca. kl. 17.30 i forbindelse med markering av veterandagen der. Det vil være mulighet for å slutte seg til sykkelturen ved stasjoner underveis.

Håper så mange som mulig melder seg på dette flotte arrangementet. Dette er gyllen mulighet for både fysisk aktivitet og samtidig vise våre veteraner den anerkjennelse og respekt de fortjener!

For spørsmål eller mer informasjon kontakt prosjektleder Gisle Bruknapp.