Nyhetsarkiv 2013

Spennende gründerprosjekt for veteraner!

Startup Weekend Norge holder grunderarrangementer og 26-28. april er veteraner med gründerambisjoner invitert til en helg med hardt arbeid, kyndig businessrådgivning og finpussing av ideer. Startup Weekend Veterans i Oslo skal gjøre gode ideer lønnsomme.

Det er organisasjonen MakingChange som har tatt initiativ til Startup Weekend Veterans som er en 54 timers konkurranse hvor håpefulle entreprenører med veteranbakgrunn møtes for å utvikle ideer til forretningskonsept, danne nye relasjoner og lære om å starte bedrift.

Startup Weekend Veterans ser på veteraner fra Forsvaret som en stor ressurs, og har forståelse for at overgangen til det sivile kan være vanskelig i noen tilfeller. Av den grunn har det blitt etablert et tiltak for å gjøre denne overgangen enklere, samt å kunne frigjøre dette unike potensialet oppimot entreprenørskap og næringsliv.

Visjonen til Startup Weekend Veterans er at norske veteraner skal bli akseptert som den kjemperessurs for samfunnet og for næringslivet, og at et godt system for at entreprenører fra veteranmiljøet i Norge kan samles, bygge nettverk, tilegne seg de nødvendige ferdigheter og verktøy for å bidra til bærekraftig næringsutvikling og verdiskapning.

En Startup Weekend samler både ledere av nystartede bedrifter og mennesker som har en idé og en drøm om egen bedrift. I løpet av en intensiv helgesamling tester gründerne sine ideer på hverandre, får kyndig veiledning fra relevante fagpersoner og bruker helgen til å videreutvikle og finpusse sine forretningsideer.

Dersom du ønsker å delta som ordinær deltaker eller som observatør fra Veteranforbundet SIOPS kontakt Gisle Bruknapp.

Du kan lese mer om Startup Weekend her.