Nyhetsarkiv 2013

Oppstart av rettshjelpsprosjekt

SIOPS har i lengre tid satt spørsmålstegn ved om uføre veteraner får utbetalt korrekt pensjon, og vi har fått flere henvendelser fra veteraner som mener at deres pensjonsutbetaling er gal. På bakgrunn av dette starter SIOPS nå opp et rettshjelpsprosjekt der hensikten er å bidra til at den enkelte får pensjonen de har rett til. Vi ønsker med dette prosjektet å gjennomføre en systematisk gjennomgang av 10 - 20 saker for å undersøke om riktig pensjon er utbetalt.

Hvem kan delta?

Vi ønsker å komme i kontakt med uføre veteraner som har pådratt seg en yrkesskade som følge av tjenesten, og uførheten må i sin helhet skyldes yrkesskaden. Din brutto pensjon fra NAV er i området 250 000, og du har avsluttet 65G-saken din hos Statens Pensjonskasse.

Ønsker du å delta?

Dersom du ønsker å delta på prosjektet send en søknad til SIOPS på e-post Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den., og merk e-posten "Rettshjelp". Søknaden må inneholde kopi av siste utbetaling fra NAV og navn på advokat i forbindelse 65G- saken.