Nyhetsarkiv 2013

Juletreff hos SIOPS!

Kjære medlemmer, støttespillere og samarbeidspartnere!

Veteranforbundet SIOPS inviterer til juletreff i våre lokaler i Bernhard Getz gate 3 den 9. desember fra klokken 14 til 17.

Vi får besøk av feltpresten ved Forsvarets Veteransenter på Bæreia, Christian Skovdahl, som kommer for å snakke om sitt arbeid og sine tanker knyttet til håndteringen av en utfordrende livssituasjon.

I tillegg har vi også vært så heldige å få med oss regissøren av den rykende ferske og allerede prisbelønte filmen "Tusen ganger god natt", Erik Poppe!

Filmen er i stor grad basert på Erik Poppes egne erfaringer i konfliktområder, da han jobbet for VG og Reuters på 80-tallet, og de senere årene for bl.a. Flyktninghjelpen.

Det blir også julegrøt, diverse julegodt og mulighet for å treffe en masse trivelige folk!

Så sett av datoen - håper flest mulig av dere som er i nærheten av Oslo denne dagen har anledning til å komme! Inviter gjerne med deg andre veteraner eller støttespillere til SIOPS juletreff 2013. Kanskje blir det nettopp DEG som får mandelen i grøten i år?

Påmelding til Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den. (gjerne innen mandag 2. desember)

Hjertelig velkommen!