Nyhetsarkiv 2014

På hjul med veteraner 2014!

For andre gang på rad arrangerer Veteranforbundet SIOPS og NVIO sammen med kampanjen Støtt våre soldater sykkelturen På hjul med veteraner på veterandagen 8. mai.

Sykkelturen er på 10 mil, og i 2014 har vi valgt å snu ruten med avreise Akershus Festning kl. 10.00 og ankomst på Forsvarets Veteransenter, Bæreia. Vel framme er det lagt opp til en markering av veterandagen med festmiddag for alle deltakere. På Bæreia vil det også være overnattingsmuligheter. Vi er så heldige at vi får komme til et nyoppusset Veteransenter, så dette er en utmerket mulighet til også å få prøve de nye fasilitetene på Bæreia!

På hjul med veteraner er ikke et sykkelløp der det er om å gjøre å komme først i mål, men et arrangement der vi i fellesskap sykler for å gi anerkjennelse og respekt til de soldatene som har tjenestegjort i internasjonale operasjoner.

Dersom du ønsker å delta, så meld deg på www.paahjulmedveteraner.no. Her kan du også se bilder fra fjorårets arrangement.

Vi har også behov for funksjonærer ved de ulike stoppene (primært bistå med utdeling av mat og drikke), og dersom noen ønsker å stille som dette så send en e-post til Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den..