Nyhetsarkiv 2014

Nytt dykkerkurs for skadde veteraner!

Høsten 2012 gjennomførte Skadde i internasjonale operasjoner (SIOPS) i samarbeid med Norges Dykkerforbund (NDF) og Norske Reserveoffiserers Forbund (NROF) dykkerkurs for skadde veteraner. Hensikten med kurset var å gi veteranene gode mestringsopplevelser og et meningsfullt fritidstilbud. Dykkerkurset i 2012 var en så stor suksess at vi i vår tilbyr et nytt kurs!

Årets kurs går av stabelen helgene 26.-27. april og 24.-25. mai. Det er planlagt at teoriundervisningen vil foregå gjennom e-learning (nettbasert) med oppfølging under samlingene.

Målgruppen for kurset er fysisk eller psykisk skadde veteraner. Kurset er åpent for alle uavhengig av organisasjonstilhørighet.

Praktisk informasjon

Påmelding til kurset gjøres til Petter Kjendlie på e-post Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.. E-posten merkes «Dykkerkurs». Påmeldingsfrist er 10.04.14. Det er begrenset antall plasser.

Kurset vil enten bli gjennomført ved Oscarsborg eller i Drammen. Nærmere informasjon om sted kommer. Selve kurset er gratis, men reise og mat dekkes av den enkelte. Det vil også være mulig å søke om støtte til reise og mat.

Mer informasjon om kurset kan fås på e-post Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den..