Nyhetsarkiv 2014

Sykle i Tyskland i høst?

Delegasjonen som deltok på Soldier Ride ifjor var strålende fornøyd med arrangementet. Vi håper på like stor suksess i år!

OBS! Endret dato

I år som i fjor inviterer SIOPS skadde veteraner til å delta på arrangementet "Soldier Ride" i Tyskland der skadde veteraner fra de ulike NATO-landene deltar på en tre-dagers sykkeltur med mestring, motivasjon og aktivitet i fokus. "Soldier Ride" arrangeres  i perioden 9.-14. september, så det er bare å sette av datoene allerede nå!

Alle veteraner som er skadd i eller som følge av deltagelse i internasjonale operasjoner kan søke om å delta. Målet er en bredt sammensatt gruppe veteraner, fra ulike misjoner og aldersgrupper. Både veteraner som har sluttet i Forsvaret og stadig tjenestegjørende kan søke om å delta.

Med unntak av egen reiseforsikring og private utgifter dekkes alle kostander (reise, losji og mat).

Fullstendig invitasjon til arrangementet kommer senere, men hvis du har spørsmål eller allerede nå ønsker å melde deg på "Soldier Ride", ta kontakt med Gisle Bruknapp og skriv kort om hvor du har tjenestegjort og hvorfor du ønsker å delta i den norske delegasjonen.

 

P.S. Frank Sandbye-Ruud som deltok i den norske delegasjonen til Soldier Ride ifjor, og han skrev i den forbindelse en flott reisereportasje fra turen som kan leses her.