Nyhetsarkiv 2014

Veterandagen er rett rundt hjørnet!

Tradisjonen tro vil det være markering av 8. mai på Akershus Festning. Foto: Forsvarets mediesenter.

Veterandagen 8. mai markeres med en rekke ulike arrangementer rundt omkring i landet, men Regjeringens hovedarrangement finner sted på Akershus Festning der det blant annet vil være oppvisninger, medaljeoverrekkelser, stands og taler. I tillegg til det offisielle programmet på festningen inviteres veteraner til å bli med på flere ulike arrangementer i Oslo denne dagen.

Allerede klokken 09.00 om morgenen braker det løs på festningen. Da kommer forsvarsminister Ine Marie Eriksen Søreide for å ønske syklistene i "På hjul med veteraner" god tur mot Kongsvinger og veteransenteret på Bæreia. I den forbindelse håper vi at så mange som mulig tar turen hit for å ønske god tur sammen med ministeren. Enda mer hyggelig er det selvfølgelig om du selv melder deg på sykkelturen!

For mer informasjon om "På hjul med veteraner" og påmelding se: www.paahjulmedveteraner.no

I anledning veterandagen har SIOPS fått invitasjoner til to ulike arrangementer. Kl. 12.00 er vi invitert til Forsvarsdepratementets veteranlunsj og vi har også fått billetter til Norsk Military Tattoo i Oslo Spektrum kl. 20.00. Dersom du ønsker å delta på lunsjen eller Norske Military Tattoo (eller begge) så send en e-post til Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den. merket "8. mai".

SIOPS skal også ha stand på festningen sammen med de andre forsvars- og veteranorganisasjonen fra kl. 13 og utover ettermiddagen, og vi håper så mange som mulig kommer bort for å hilse på oss!