Nyhetsarkiv 2014

Gjøre noe sammen med andre i ditt nærmiljø?

Medlemmer av SIOPS kan nå få økonomisk støtte til lokale/egeninitierte aktiviteter. Dette kan dreie seg om alle former for aktiviteter, fysiske som sosiale. Ønsker du å ta med en veteran/pårørende på kino og café? Eller vil du arrangere et lokalt SIOPS-treff? Har du lyst å ta med en liten gruppe veteraner/pårørende på fjell-, sykkel- eller seiltur?

Støtten avtales med administrasjonen i SIOPS, normalt før aktiviteten starter opp.  Den økonomiske støtten gis etterskuddsvis, kvitteringer på utgifter må sendes inn før støtte blir utbetalt. Øvre grense på støttebeløp er normalt kr 5000,-

SIOPS ønsker med denne støtteordningen og stimulere til flere trivelige lavterskelsaktiviteter for veteraner som lever med skader og utfordringer i hverdagen og deres pårørende. SIOPSmedlemmer fra hele landet oppfordres til å søke. Støtteordningen er basert på tillit og lite byråkrati.

Dersom du ønsker støtte til å gjennomføre en aktivitet send en e-post til Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den. eller ring 22 69 56 50.