Nyhetsarkiv 2014

Synliggjorde veteranene under Den store styrkeprøven!

Afghanistan-veteran og sykkelentusiast Tom Erik Løkken er et kjent fjes for mange i SIOPS. Ikke minst for sitt engasjement når det kommer til fysisk aktivitet og mestring. I 2012 var han med 4veteraner og syklet fra Norge til Hellas og både i fjor og i år deltok han på sykkelturen På hjul med veteraner. Den 28. juni var det imidlertid andre prøvelser som stod for tur, og Tom Erik satte seg på sykkelsetet for å sykle Den store styrkeprøven fra Trondheim til Oslo!

Tom Erik Løkken og manager og følgebilsjåfør John Bratli var godt synlige med jakker fra På hjul med veteraner

Ulastelig antrukket med sykkeltøy fra både På hjul med veteraner og 4veteraner var Tom Erik godt synlig langs den 540 lange løypa fra Trondheim til Oslo. Med seg som manager og følgebil hadde han med seg Libanon-veteran og primus motor i 4veteraner, John Bratli. John har selv syklet Trondheim-Oslo 5 ganger og han har gitt Tom Erik råd og støtte både før og under selve sykkelrittet.  I tillegg til John besto støtteapparatet til Tom Erik av samboer, Kjerstin Brunvoll, og sykkelkompis og Libanon-veteran, Tom Torgersen. Sammen med John utgjorde Kjerstin og Tom uvurderlig støtte for Tom Erik som sier han ikke hadde fullført til tiden 22 timer og 33 minutter uten deres nærvær. Målet til Tom Erik var for øvrig å fullføre under 24 timer.

Tom Erik legger ikke skjul på at han skulle ønske at det var flere veteraner som syklet sammen med han. I år syklet Tom Erik sammen revisjonsselskapet KPMG, men neste år håper han på å mobilisere en gruppe bestående av både eldre og yngre veteraner.

  - Målet neste år er å samle en eller to grupper med veteraner som sykler sammen i ekte På hjul med veteraner-ånd der vi i fellesskap setter oss et mål, utfordrer oss selv, gjennomfører en aktivitet og ikke minst hjelper og støtter hverandre underveis, sier Tom Erik.

Ikke noe å si på innsatsen til denne karen! Selv etter 22,5 timer på sykkelsetet er han like blid.