Nyhetsarkiv 2014

Delta i spørreundersøkelse om oppfølging av psykisk helse etter endt tjeneste

SIOPS har blitt kontaktet av Rebecca Vikjord Bolsøy som skal skrive hovedfagsoppgave i psykologi om oppfølging av veteraners psykiske helsetilstand etter militærtjeneste. Hun ønsker å se om det er behov for tilrettelagt behandling etter traumatiske opplevelser i militærtjeneste, og ønsker derfor å utføre en spørreundersøkelse der hun spør veteraner om hva slags oppfølging de har fått etter endt tjeneste.

Bolsøy håper at  hennes oppgave kan være med på å sette fokus på oppfølging av veteraners psykiske helse etter endt militærtjeneste, og at nettopp din deltakelse kan føre til en utvikling av en mer effektiv behandling for mer komplekse psykologiske problemer. Resultatet fra undersøkelsen sendes til SIOPS slik at de som er interessert i dem kan få tilgang på dem.

Deltakelse i spørreundersøkelsen er frivillig og helt anonymt. Du kan når som helst trekke deg fra undersøkelsen. Ved å delta i undersøkelsen gir du samtykke til at Bolsøy kan bruke informasjonen i sin hovedoppgave.

Ved spørsmål eller andre henvendelser kan Bolsøy kontaktes per mail: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Link til selve undersøkelsen: https://no.surveymonkey.com/s/78GBHC8 

Link til avregistrering: https://www.surveymonkey.com/optout.aspx?sm=tuWYqhwIHwlr4b3jzkxoNA_3d_3d

SIOPS håper så mange som mulig tar seg tid til å svare på denne undersøkelsen.