Nyhetsarkiv 2015

Vi inviterer til motivasjonshelg i Lofoten!

Etter at vi høsten 2013 arrangerte "Motivasjonshelg i Nord" i samarbeid med reiselivsbedriften XXLofoten ønsker vi nå gjenta denne suksessen med en ny motivasjonshelg den 10. til 12. april. I likhet med arrangementet i 2013 har vi også denne gangen med oss psykologspesialist Snorre Sæbø som vil gi deltakerne nyttige verktøy til å gjøre hverdagen mer håndterbar.

"Motivasjonshelg i Nord" er en skreddersydd pakke, som retter seg mot veteraner som opplever utfordringer i hverdagen, der fokuset er mestring gjennom fellesskap, fysiske aktiviteter og gode samtaler i storslått natur.

Vår samarbeidspartner XXLofoten vil sørge for frilufts- og naturopplevelser av det spektakulære slaget. Tilbereding av egen fangst etter jakten på storskrei, fjellturer, kajakkpadling, mektig natur og måltider over åpen ild er noe av deltakerne får oppleve. 

Psykologspesialist Snorre Sæbø vil stå for den faglige delen av programmet. Han har lang erfaring i arbeid med veteraner som har pådratt seg psykiske belastningsskader etter internasjonale operasjoner, og hans fokus vil være hverdagsmestring. Med et praktisk rettet kurs er målet å gi deltagerne nyttige verktøy til å gjøre hverdagen mer håndterbar. Viktigheten av å ha en ”dagseddel” vil være et av de sentrale temaene.

XXLofoten ble kåret til årets reiselivsbedrift i 2012 av Innovasjon Norge. Gründerne bak er veteraner med mange års fartstid som marinejegere. Med et genuint ønske om å tilby veteraner som opplever livet etter endt tjeneste som utfordrende, bidrar XXLofoten til at SIOPS kan tilby dette gratis til veteraner som opplever utfordringer i hverdagen.

Praktisk informasjon

- Du må være i god fysisk form slik at du kan være med på alle aktiviteter.

- Det er et begrenset antall plasser, så skriv noen ord om deg selv og hvorfor du ønsker å delta på hverdagsmestringskurset.

- Yngre veteraner oppfordres til å melde seg på.

- Reise til Svolvær, kost, losji, kurs og aktiviteter dekkes av Veteranforbundet SIOPS

- Alle reiser på eget ansvar og vi oppfordrer alle til å ha gyldig reiseforsikring.

- Påmeldingsfrist er 10.03.15

- Påmelding til: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

- Arrangementet er alkoholfritt

- For mer informasjon kontakt Rådgiver i Veteranforbundet SIOPS, Ruth Helen Thorheim, på tlf. 975 49 626 eller e-post rDenne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Alt ligger til rette for en minneverdig og lærerik motivasjonshelg i Nord-Norge. Håper DU har lyst til å delta!