Nyhetsarkiv 2015

Har du fotografier du vil dele med andre?

Nå har DU muligheten til å være med på å gi liv til de nye veggene i SIOPS info- og ressurssenter i Kongens gate 3. Vi i SIOPS ønsker å presentere to fotoutstillinger i hovedrommet i vårt nye info- og ressurssenter. I den forbindelse ønsker vi bidrag fra veteraner, så alle fotointeresserte veteraner bes sende inn sine bilder!

Vi ønsker oss to ulike utstillinger med to ulike temaer, og nedenfor finner du en kort beskrivelse av de ulike temaene.

Tema utstilling 1: En landskapsfortelling - Natur og landskap fra Norge og fra tjenestested i INTOPS

Her ønsker vi å presentere natur og landskap både fra Norge og fra tjenestested i INTOPS. Så har du beskrivende, fine eller mektige naturbilder fra disse områdene, så send oss ditt bidrag.

Tema for utstilling 2: Å leve med skade - Livsglede, motivasjon og mestring i hverdagen

Hva er det som gir deg motivasjon og inspirasjon i hverdagen? Hva finner du glede i? Hva gjør du for å finne ro i hverdagen? Hvilke fotografier ønsker du å presentere for å minne andre veteraner på positive situasjoner/opplevelser i hverdagen? Eksempler på hjelpestikkord: Samhold, mestring, aktiviteter, opplevelser, de nære ting. Har du fotografier som du tenker kan passe til dette temaet, ikke nøl, men send oss ditt bidrag.

Praktisk informasjon:

En utstillingskomite vil plukke ut aktuelle bidrag, som vil bli satt sammen til to fotoutstillinger. Utstillingen vil henge i velkomstrommet i SIOPS info- og ressurssenter, og være godt synlig for alle som kommer innom, både veteraner, politikere, stadig tjenestegjørende militærpersonell og andre samarbeidspartnere. For å gjøre utstillingen synlig for hele landet, vil den også bli lagt ut på sosiale medier og vår hjemmeside.

 Vi har lagt merke til at det finnes et stort og unikt billedmateriale blant veteraner på facebook. Hjemme ligger nok også utallige negativer og dias.