Nyhetsarkiv 2015

Ønsker du å gjøre en forskjell for andre veteraner?

Veteranforbundet SIOPS utvider nå likemannsnettverket Point of Contact (POC) for å nå ut til enda flere veteraner som ønsker å snakke med en likemann og/eller trenger støtte og konkret bistand i møtet med hjelpeapparatet. Ønsker du å gjøre en forskjell? Kom på informasjonsseminar den 25. april og se om dette er noe for deg!

På informasjonsseminaret vil du få innsikt i hva det vil si å være POC i SIOPS; hvordan POC-ene jobber, erfaringsdeling, kontakt med hjelpeapparatet og faglig påfyll for å gjøre en best mulig innsats for veteraner som trenger støtte og konkret bistand (se program nedenfor).

Hva kreves for å bli POC i SIOPS:

* At du er veteran

* At du har god kjennskap til livet med skader som følge av internasjonale operasjoner. (Enten egne erfaringer eller gjennom å ha fulgt opp andre som er i en vanskelig livssituasjon.)

* At du ønsker å gjøre en forskjell for veteraner som lever med skader og utfordringer i hverdagen.

Program:

12.00 Velkommen! / Kort om POC-nettverket

12.15 Helseutfordringer og behandlingsmuligheter

13.15 Lunsj

13.45 Hvordan POC-ene jobber

14.30 Hvem ønsker POC-prosjektet å hjelpe?

15.00 Arbeid/aktivitet

15.45 NAV, yrkesskade og ulike rettigheter

16.45 Oppsummering og "veien videre"

17.30 Program slutt

18.00 Middag

Praktisk:

Tid: Lørdag 25. april kl. 12.00-17.30

Sted: SIOPS Info- og Ressurssenter, Kongens gate 3, Oslo

Mat: Det blir servert lunsj. SIOPS inviterer til fellesmiddag rett etter seminaret.

Dekking av reise/opphold: Vi har et reisepott til fordeling på de som kommer langveisfra. Dette kan dekke hele/deler av reisen og evt. overnatting ved behov. Meld i fra stipulert reisebeløp og om det er behov for overnatting ved påmelding.

Du trenger ikke være medlem for å komme på informasjonsseminaret om POC, men alle som skal være POC må være medlem av SIOPS.

Meld deg på ved å kontakte:

Rådgiver Ruth Helen Thorheim                    Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den. / 975 49 626

Rådgiver og POC Arve Aasbak                     Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den. / 970 02 990