Nyhetsarkiv 2015

Åpent møte med psykolog Bobbie Ray-Sannerud

Økt kunnskap om håndtering av etterreaksjoner som følge av utenlandstjeneste er viktig både i et forebyggingsperspektiv og for de som lever med skader. Veteranforbundet SIOPS er svært glade for at vi har fått psykolog Bobbie Ray-Sannerud til å holde foredrag om dette viktige temaet den 26.03.15 kl. 15.30 i våre lokaler i Kongens gate 3.

Bobbie skal snakke om hvordan man kan mestre hverdagen når kroppen ikke fungerer som den skal som følge av reaksjoner etter deltagelse i internasjonale operasjoner. Hun vil i sitt foredrag fokusere på søvnhygiene, stresshåndtering, teknikker for å overkomme angst og ulike mestringsstrategier.

Til daglig arbeider Bobbie som forsker hos Det Norske Veritas, men har lang erfaring fra arbeid med veteraner i det amerikanske forsvaret. Hun har jobbet som psykolog i det amerikanske luftforsvaret og fullførte sin doktorgrad ved National Center of Veteran Studies ved University of Utah. I tillegg til klinisk erfaring har hun skrevet flere forskningsartikler om PTSD, selvmordsrisiko, luftfartspsykologi og moralsk skade som har blitt publisert i internasjonalt anerkjente militærmedisinske tidsskrifter.

Foredraget retter seg mot alle som ønsker mer kunnskap om håndtering av etterreaksjoner fra internasjonale operasjoner - veteraner, fagpersonell og andre interesserte.

Grunnet enkel servering er det fint om sender om du sender en e-post til Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den. som bekreftelse på at du kommer.

Foredraget vil være på engelsk.