Nyhetsarkiv 2015

Foredrag med Freddy Bolle 16. april

Freddy Bolle kommer til SIOPS' info- og ressurssenter i Kongens gate 3 den 16. april kl. 15.00 for å holde foredraget "Be all you can be" som tar for seg temaene kommunikasjon, krisehåndtering og verdien av å lytte til din indre stemme. Freddy er selv veteran fra Libanon, Somalia, Bosnia, Kosovo og Afghanistan, men driver i dag en egen barnevernsinstitusjon. I foredraget trekker han fram historier både fra sitt virke i barnevernet og som soldat i internasjonale operasjoner der han blant annet fokuserer på "krigens kostander" i form av død og psykiske skader i egen familie.

I sitt foredrag vektlegger Freddy hvordan erfaringene fra sivil jobb og internasjonale operasjoner gir et godt verktøy i arbeid med mennesker. Det å reise seg og komme videre, selv om du blir truffet av mange knyttnever på veien i livet. Freddy holder foredrag om å prestere i pressede situasjoner. Det handler om å lære seg å se hva som kommer til å skje, før det skjer. Freddy blander humor og dypt alvor i sine foredrag på en ærlig og jordnær måte.

Dette foredraget vil ikke bli filmet og lagt ut på Youtube, så gå ikke glipp av denne unike muligheten til å høre et meget spennende, engasjerende og lærerikt foredrag!

Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.Grunnet servering er det fint om du sender en e-post til Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den. som bekreftelse på at du kommer.

Tid: 16. april kl. 15.00.

Sted: SIOPS' info- og ressurssenter, Kongens gate 3, Oslo.

Mer info om Freddy Bolle og foredraget: http://freddybolle.no/