Nyhetsarkiv 2015

Støtt SIOPS og vinn Knut Braas nye bok, signert!

Støtt arbeidet med å få alle veteraner helt hjem – Bli medlem i Veteranforbundet SIOPS!

Medlemskap

Medlemskap i Veteranforbundet SIOPS er åpent for alle som støtter vårt arbeid!

Medlemskapet koster kr 200,- per år. Bli medlem ved å fyll ut skjemaet her.

Medlems- og vervepremie

Bli medlem selv, eller verv en venn – og du er med i trekningen av en signert utgave av veteranen og den kritikerroste forfatteren Knut Braas siste bok, Solefall!

(Hvis du verver et nytt medlem, be han eller henne skrive ditt navn i tilleggsinformasjonen på medlemsskjemaet – så blir dere begge med i trekningen av vervepremien.)

Vinner av vervepremien trekkes 1. oktober.

Veteranforbundet SIOPS: Rådgivning – Interessepolitikk – Aktiviteter

Gjennom SIOPS’ Info- og Ressurssenter kan veteraner og pårørende få råd og veiledning knyttet til bl.a. helse, arbeidsliv og økonomiske spørsmål. Vårt landsdekkende likemannsnettverk Point of Contact (POC) sikrer at veteraner får god rådgivning og støtte - uavhengig av hvor i Norge de bor.

Med en tydelig interessepolitisk stemme har Veteranforbundet SIOPS i snart 10 år arbeidet dedikert med påvirknings- og informasjonsarbeid opp mot politikere, departementer, etater og det sivile hjelpeapparatet.

Veteranforbundet SIOPS arrangerer årlig flere motivasjons- og mestringsaktiviteter for skadde veteraner. Vi avholder seminarer, foredrag og debatter om veteransaken - både i egen regi og i samarbeid med andre.