Nyhetsarkiv 2015

Julekampanje 2015: Kjøp julekort og støtt SIOPS' arbeid!

Veteranforbundet SIOPS er en frivillig organisasjon som gjennom vårt arbeid skal bidra til en bedre livssituasjon for veteraner med skader og utfordringer etter tjeneste. SIOPS arbeider for gode støtte- og rehabiliteringstilbud, forebygging og økonomiske rettigheter. Vårt arbeid består av likemannsarbeid, rådgivning, motivasjons- og mestringsaktiviteter, interessepolitikk og kunnskapsformidling. SIOPS mål er at alle veteraner skal komme helt hjem.

Julekampanjen 2015 er en unik mulighet for deg til å støtte SIOPS' arbeid ved å kjøpe våre julekort. Vi er meget stolte av å presentere årets julekort som er tegnet av rittmester Erik Elden. I tillegg legger vi nå ut tidligere års julekort for salg. Alle kortene er doble kort og de kommer i pakker på 10 stk.

JULEKORT I
Tegningen er utført av rittmester Erik Elden, sjef Stormesk 3/Pbn. Han har tidligere tjenestegjort som troppsjef i Afghanistan i TMBN Task  Unit 3.1. Elden er forfatter av boken Krig og kjærlighet, utgitt på Kagge forlag 2012.

28.01.2010: Rune Wenneberg og Stian Mo under minnestund for Claes Joachim "Jokke" Olsson i Faryab, Afghanistan. "Jokke" ble drept av en veibombe.

PRIS: Pakke med 10 julekort inkl. konvolutter, NOK 200 + porto

                           

JULEKORT 2: Julekort 2 heter "Home for christmas" er tegnet av den britiske kapteinen Harry Parker som er tilknyttet organisasjonen "Walking with the wounded". Pris for en pakke med 10 julekort inkl. konvolutter, NOK 200 + porto.

JULEKORT 3:  Julekort 3 er tegnet av Marius Kramer og julekortet ble spesialdesignet til Veteranforbundet SIOPS i forbindelse med julen 2014. Pris for en pakke med 10 julekort (eksl. konvolutter), NOK 150 + porto

BESTILL JULEKORT!

Julekort kan bestilles ved å sende en e-post til: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den. 
1) Skriv hvilket julekortmotiv du ønsker (JULEKORT 1, 2, 3)
2) Oppgi ønsket antall (pakker à 10 julekort)
3) Oppgi hvilken adresse kortene skal sendes til.
Du vil i løpet av få dager få julekortene i posten vedlagt en faktura for din bestilling.