Nyhetsarkiv 2015

Landsmøte 2016

Veteranforbundet SIOPS avholder sitt landsmøte den 12. mars 2016. For første gang har vi den store glede av å invitere til landsmøte i SIOPS Info- og Ressurssenter, Kongens gate 3, Oslo.  Påmelding til landsmøtet gjøres ved å sende en e-post til Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den. merket "Landsmøte 2016". Påmeldingsfrist er torsdag 25. februar.

SIOPS minner også om at for å delta på landsmøtet så må medlemskontingent for inneværende år være betalt. Medlemskontingent har blitt sendt alle registrerte medlemmer per e-post. 

Praktisk informasjon
-  Reise dekkes i utgangspunktet av deltagerne selv. Det kan søkes om behovsprøvd reisestøtte. Billigste reisemåte dekkes. (Send en kort søknad til Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.).
- Den enkelte landsmøtedelegat må dekke overnatting selv. SIOPS har inngått et samarbeid med Oslo Apartments om overnatting denne helgen, og dersom du ønsker å benytte av dette tilbudet kan du kontakte oss på Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den..
- Landsmøte 2016 vil vare fra klokken 12.00 og til klokken 16.00. Klokken 18.00 vil det være festmiddag i SIOPS Info- og Ressurssenter. 

Sakspapirer til Landsmøte 2016
Sakspapirer vil bli sendt ut til alle påmeldte kort tid etter påmeldingsfristen 25. februar. Hvis ikke annet er innmeldt gjøres dette elektronisk. Saker som ønskes behandlet på landsmøtet må sendes til styret innen 13. februar til Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Valg
Valgkomiteen ønsker forslag på kandidater til de ulike vervene og forslag sendes til e-post adressen Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.. Frist for å sende inn forslag til kandidater er 28. februar. Det er mulig å foreslå både seg selv og andre.

Følgende personer er på valg i år:
Nestleder Per Otto Olsen
Styremedlem Tomas Formo Langkaas
 
Varamedlem Odd Arne Aas
Varamedlem Tom Erik Løkken 
 
Kontrollkomiteleder Bjørn Pettersen 
Vara i Kontrollkomitemedlem: Sølvi Johansen
 
Leder i valgkomiteen Morten Blom
Valgkomiteen Jo Ellegård
Valgkomiteen Tom Erik Løkken 

Frister
13. februar: Frist for innmelding av saker til landsmøtet. Herunder innspill til Handlingsplan for 2016/2017 og endringer i vedtektene. 
25. februar: Frist for påmelding til landsmøtet.
28. februar: Frist for forslag til valgkomiteen.

Dersom du ikke allerede er medlem av Veteranforbundet SIOPS, men ønsker å melde deg inn kan du gjøre det her

Handlingsplan for Veteranforbundet SIOPS 2015-2016

Vedtekter for Veteranforbundet SIOPS