Nyhetsarkiv 2015

Bli med på tur? Langøya 4-8. april

Veterantur

Liker du å være ute i naturen og å bruke kroppen til fysisk arbeid? Da håper vi du har lyst til å bli med SIOPS til Langøya, en øy rett utenfor Langesund i Telemark 4.-8. April!

På denne turen har du mulighet til å lære om naturvern i praksis og bidra til at gjengrodd kulturlandskap åpnes opp. Vi kan love mye frisk luft og realt skogsarbeid - sammen med en bra gjeng veteraner.                                                                                                                                          

Vi bor og spiser enkelt og godt. Måltidene lager og spiser vi sammen. Her kjører vi gutta på tur, cowboymat og svart kaffe. Innkvartering i Jeger- og fiskeforbundet sin hytte på hovedtunet, og i en hytte ved fyret på Langøyneset.

Vi blir en gjeng på 5-7 personer, i tillegg til turleder. Vi har fem rom tilgjengelig, men flere sengeplasser hvis noen kan dele rom. På øya blir vi kjent med Vigdis og Tom Erik, vertskapet under oppholdet.

Foreløpig program:

Mandag:        Ankomst og hogst

Tirsdag:          Brenning

Onsdag:          Fridag, med mulighet for flotte friluftsaktiviteter                      

Torsdag:         Brenning

Fredag:           Rekefest og avreise

 

Praktisk info:

Kost og losji er dekt, men reisen tur/retur dekkes av den enkelte.

Dette er et tilbud til veteraner som har helsemessige utfordringer i hverdagen etter IntOps, og som liker å være ute i naturen og å bruke kroppen i fysisk arbeid.

Har du spørsmål eller ønsker du å melde deg på?

Kontakt turleder Ruth Helen Thorheim / Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den. / 975 49 626