Nyhetsarkiv 2015

Krigsskadepensjon blir tema under Landsmøte 2016

Krigsskadepensjon er et tema som opptar svært mange, og det er ulike meninger og synspunkter på hvordan en modell for krigsskadepensjon bør se ut. En av de som har arbeidet mest med denne problemstillingen i Norge er juridisk rådgiver og talsperson i SIOPS, Anders Grindaker. Han vil holde et innlegg den 12. mars kl. 11 før selve landsmøtet begynner der han vil skissere hvordan SIOPS mener at modellen for krigsskadepensjon bør se ut. Etter innlegget vil det bli muligheter for spørsmål og kommentarer og vi i SIOPS setter meget stor pris på alle innspill vi kan få på denne viktige saken.

Krigsskadepensjon er et av fem prioriterte satsningsområder som skal være veiledende for arbeidet til organisasjonen, og SIOPS har fra første stund arbeidet for å få gjeninnført ordningen med krigsskadepensjon.

Vi håper at så mange som mulig kommer for å få med seg dette meget spennende og viktige innlegget, og samtidig så må vi minne om at medlemskontingenten for 2016 må være betalt for å delta på Landsmøte 2016. Kontingenten for 2016 er sendt ut til alle registrerte medlemmer, men dersom du ønsker at vi sender en ny til deg, enten elektronisk eller per post, ta kontakt med oss på telefon 22 69 56 50 eller Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den..

Invitasjon til Landsmøte 2016 finner du her.