Nyhetsarkiv 2015

Vi tilbyr UNIFIL-verk i begrenset opplag

SIOPS har vært så heldige og fått produsert eksklusivt verk av kunstneren Håvard Furulund. Han benytter seg av teknikken mixed media art og du har nå sjansen til å få kjøpe et begrenset og nummerert verk. Samtidig som du får et kunstverk få andre har, støtter du SIOPS og vårt viktige arbeid for å få alle veteraner helt hjem.

I samarbeid med kunstneren Håvard Furulund tilbyr SIOPS et begrenset opplag av verket "Norbatt Commemoration". Verket er gjort i et begrenset nummeret opplag på 100 unike trykk. Det er kun 97 stk. som er mulig å erverve seg ved bestilling da eksemplar 2, 3 og henger hos SIOPS' Info- of Ressurssenter. I følge kunstneren selv er motivet en dyptgående hyllest av alle kvinner og menn som gjennom sin internasjonale tjeneste har forsvart våre demokratiske verdier. Verket kommer ferdig innrammet i ramme på 50x50 med passpartout. 

Pris for trykket er 2700,- og i tillegg kommer frakt på 160,-. Halvparten av inntektene ved salg av verket går direkte til SIOPS. Det vil si at du både får et kunstverk av meget høy klasse og du støtter viktig veteranivaretakelsesarbeid.

Dersom du ønsker å bestille et eksemplar av "Norbatt Commemoration" fyller du inn skjemaet nedenfor. Betaling for verket gjøres ved å sette 2860 på kontonummer 1503 18 31986. Merk innbetalingen UNIFIL-verk. Når betaling for bildet er mottatt vil det bli tilsendt oppgitt adresse.   

captcha
Last på nytt