Nyhetsarkiv 2015

Veteranforbundet SIOPS søker prosjektkoordinator til sommerens viktigste seiltur: Veteranseilas 2016 – sammen for skadde veteraner

Om SIOPS

Veteranforbundet SIOPS er en interesseorganisasjon som arbeider i skjæringspunktet mellom Forsvaret og sivilsamfunnet. Vårt mål er at alle veteraner skal komme helt hjem. Og vi arbeider derfor systematisk opp mot politikere og forvaltning for å bedre tilbudet til veteraner med skader og utfordringer etter tjeneste. Hos SIOPS kan den enkelte veteran komme i kontakt med andre som har liknende erfaringer som en selv, motta råd og veiledning og få hjelp til å navigere på veien videre. For mer informasjon om SIOPS og vårt arbeid: Se www.siops.no eller vår side på Facebook.

Om Veteranseilas 2016

Veteranseilas 2016 – sammen for skadde veteraner markerer organisasjonens 10 års jubileum. Rundt 20 veteraner og støttespillere vil på sensommeren legge ut på seiltur, og gå i land i flere byer og tettsteder langs kysten. Til lands vil det være ulike arrangementer som alle bidrar til å belyse ’veteransaken’. Stikkord for innholdet i Veteranseilas 2016 er; samhold, mestring og anerkjennelse.

Ideene er mange og motivasjonen er på topp, både i organisasjonen og hos flere av våre samarbeidspartnere. Men vi trenger å få med én dyktig prosjektkoordinator på laget! Kanskje dette er deg – eller noen du kjenner?

Vi søker en prosjektkoordinator som:

  • Har høy gjennomføringsevne
  • Trives med å jobbe selvstendig og ha mange baller i lufta
  • Kommuniserer og samarbeider godt med ulike aktører
  • Lett kan sette seg inn i organisasjonens og prosjektets formål

Formelle krav:

Mange bakgrunner kan passe for å gjøre en god jobb for ”Veteranseilas 2016”.

Vi vil gjerne at du har erfaring med å organisere, planlegge og gjennomføre arrangementer, kampanjer eller tidsavgrensede prosjekter. Erfaring med markedsføring og bruk av sosiale medier er en fordel. Kjennskap til frivillig arbeid likeså, og evne til å få mye aktivitet ut av trange budsjettrammer er et ’must’.

Prosjektkoordinatoren vil jobbe tett sammen med resten av organisasjonen, og må derfor også være klar for å bli Veteranseilasens naturlige knutepunkt.

Praktisk:

Stillingens størrelse: 50-100%

Arbeidsperiode: Oppstart så raskt som mulig. Varighet ut september 2016 (med mulighet for forlengelse)

Arbeidssted: SIOPS’ Info- og Ressurssenter, Kongens gate 3, Oslo

Lønn: Etter avtale

Hvis dette kan være noe for deg, send oss gjerne din CV og en kort søknad!

Kontaktperson: Heidi H. Bergfald (Generalsekretær) Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den. / 48 03 05 59