Nyhetsarkiv 2015

Vi inviterer til juletreff 8.desember!

Tradisjonen tro inviterer vi til juletreff der gløgg, juleinspirert mat, hygge, foredrag og trivelige folk står på menyen! Årets juletreff finner sted den 8. desember fra kl. 16.00 - 18.30 og vi håper at både veteraner, pårørende, støttespillere og samarbeidspartnere vil ta turen til Kongens gate 3 denne ettermiddagen!
 
Etter at gløggen er servert vil det bli et foredrag av veteran Frank Sandbye-Ruud som har tittelen "Babysteps til Valhall eller hvordan bli dødsfrisk". Frank er krigsskadet veteran med erfaring fra Balkan, Libanon og Afghanistan. Han ble i 2005 skadet i Afghanistan, og falt gradvis utenfor arbeidslivet. I 2012 fikk han diagnosen alvorlig PTSD uten utsikt til bedring og ble 100% ufør. Etter flere mislykkede forsøk på å komme tilbake i jobb, flyttet han i fjor fra Oslo til Risør. I samarbeid med ny terapeut har han gradvis begynt å tilnærme seg arbeidslivet igjen. Dette er historien om en veterans erfaringer med hjelpeapparatet og hvordan reise seg opp etter å ha vært langt nede.

Vi vil også benytte denne anledningen til å takke av vår talsperson og juridiske rådgiver Anders Grindaker som når gir seg i SIOPS, og håper at så mange som mulig vil være med utover ettermiddagen og kvelden for å markere Anders.

Vårt juletreff er åpent for alle, men grunnet servering er det fint om du sender en e-post til Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den. innen 07.12 som en bekreftelse på om du kommer.

Vi gleder oss! Nissen kommer nok dessverre ikke på besøk hos oss denne dagen, men vi kan love en skikkelig førjulsoverraskelse!