Nyhetsarkiv 2015

Juletreff og avslutning for Anders Grindaker

Den 8.12.16 var det igjen duket for SIOPS' tradisjonelle juletreff. Dette var også kvelden vi takket av SIOPS' grunnlegger, talsperson og juridiske rådgiver, Anders Grindaker. Kvelden var preget av taler, musikk, god mat og ikke minst mange mennesker som ønsket å gi Anders takk og honnør for den fantastiske innsatsen han har gjort for skadde veteraner gjennom sine ti år i SIOPS.

Juletreffet ble åpnet med et foredrag av veteran Frank Sandbye-Ruud som fortalte om hvordan han har gått fra en livssituasjon preget av frustrasjon og diagnoser til å nå bruke sine erfaringer til noe positivt gjennom arbeid for blant annet Hvite Busser og veteran- og bistandsorganisasjonen Team Rubicon. Historien til Frank er virkelig en inspirasjonskilde i forhold til å reise seg opp etter å ha vær langt nede.

Forsvarsminister Ine Marie Eriksen Søreide takket Anders for å ha gitt skadde veteraner et ansikt.

Det var mange som ønsket å takke den Anders for innsatsen han har lagt ned for både veteransaken og enkeltveteraner. I tillegg til Forsvarsministeren var det både veteraner, samarbeidspartnere og tidligere kollegaer som ønsket å gi Anders honnør og anerkjennelse for det arbeidet han har gjort for norske veteraner.

I tillegg til taler var det også duket for en musikalsk overraskelsesgave. Hans Erik Husby (Hank Von Helvete) har markert seg som en ekte veteranvenn på Twitter og med innlegg på egen blogg. Han sang flere sanger, blant annet en Johnny Cash-sang om veteraner som Hans Erik har oversatt til norsk.

Hans Erik Husby har et sterkt engasjement for våre veteraner.

Over 60 stykker hadde tatt turen til Kongens gate 3 for å takke av Anders!