Nyhetsarkiv

Mange ulike arrangementer og aktiviteter 8.mai

Frigjørings- og veterandagen er rett rundt hjørnet og i likhet med tidligere år vil det også i år være rekke ulike tilbud til veteraner, pårørende og støttespillere. 8. mai markeres med en rekke ulike arrangementer rundt omkring i landet, men Regjeringens hovedarrangement finner sted på Akershus Festning. I tillegg til det offisielle programmet på festningen inviteres veteraner til å bli med på flere ulike arrangementer i regi av SIOPS denne dagen!

Kl. 12.00-15.00 vil SIOPS vil være til stede i stand-området på Akershus festning.

Kl. 14.45 er det målgang for På hjul med veteraner på festningsplassen. Syklistene blir mottatt av Forsvarsminister Ine Marie Eriksen Søreide.

16.30 - 17.15 inviterer veteran og styremedlem i SIOPS Roger Helmers til konsert ved Karpedammen på Akershus Festning. Link til arrangementet på Facebook finner du her.

Store deler av dagen vil det være Veterancafé i SIOPS' Info og- Ressurssenter der det blir servering av kaffe, mineralvann og vafler til alle som kommer innom!

SIOPS' info- og ressurssenter ligger i Kongens gate 3, bare et par minutters gange fra Akershus Festning.

Frigjørings- og veterandagen markeres over hele landet, og på Forsvarets sine nettsider ser du oversikten over hva som skjer i nærheten av der du bor. Oversikten over de ulike arrangementene og markeringene finner du her.