Nyhetsarkiv

Veteraner - Kunstutstilling og boklansering

Prosjektet Veteraner er et samarbeid mellom SIOPS og major Erik Elden, og består av en kunstutstilling, en bokutgivelse og salg av trykk. 

Den 6. november kl. 17.00 inviterer vi til lansering av prosjektet i SIOPS' Info- og Ressurssenter i Kongens Gate 3 i Oslo. 

33 tegninger av veteraner tegnet av Erik Elden stilles ut, og I forbindelse med utstillingen vil det bli utgitt en bok på SIOPS forlag, hvor Erik Elden forteller en historie fra 2010 til 2017 med en rekke portretter av veteraner. Gjennom tekst og tegninger viser han livet som yrkesoffiser og soldat, med tjeneste i inn- og utland. Boken er en hyllest til alle veteraner og soldater som hver dag løser oppdrag og tar vare på hverandre. Pris for bok blir 250,- Dersom du ikke har anledning til å komme den 6. oktober kan du bestille boken ved å sende e-post til Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.. Merk e-posten "Bokbestilling". Porto på 36,- tilkommer. 

 

I tillegg til salg av bok legges trykk av 4 utvalgte ut for salg. Trykkene er i størrelse A3 og det trykkes opp 25 eksemplarer av hver tegning. Prisen for trykkene blir 120,-

Alle inntekter fra prosjektet går til Veteranforbundet SIOPS' arbeid for skadde veteraner.

Erik Elden er major i Hæren. Han har blant annet tjenestegjort i Kosovo, Afghanistan og Irak. I 2012 ble Elden tildelt Forsvarets innsatsmedalje for mot og tapperhet i strid. Samme år ga han ut boken Krig og kjærlighet på Kagge forlag.

Han er 37 år gammel og er nestkommanderende i Telemark Bataljon på Rena.

Praktisk informasjon:

Tid og sted: 06. november, kl. 17.00. SIOPS' Info- og Ressurssenter, Kongens gate 3, Oslo.

Arrangementet varer til cirka kl. 20. Åpent for alle, gratis inngang og enkel servering.

Velkommen!