Nyhetsarkiv

Har du fått avslag på yrkesskade hos NAV i 2016 eller 2017?

SIOPS ønsker å komme i kontakt med veteraner som har fått avslag på sin søknad om yrkesskade hos NAV i 2016 og 2017. På oppdrag fra SIOPS skal Langseth Advokatfirma utarbeide en rapport der de gjennomgår alle avslagene fra SPK i 2016 og 2017. Bakgrunnen for dette er at vi ønsker å gå grundig gjennom å analysere den innstrammingen som har foregått siden 2016.

I rapporten ønsker vi også å gjennomgå avslag fra NAV om yrkesskade da vi mener det har vært en lignende innstramming her også. Vi har imidlertid ikke fått innsyn i avslagene fra NAV, så henvender oss nå til veteraner med spørsmål om de ønsker å dele sine saker i forbindelse med rapporten. Dette vil selvfølgelig bli anonymisert og behandlet konfidensielt. Vi har fått tilgang til noen avslag fra NAV, men ønsker flere saker for å se om det er et mønster i i argumentasjonen fra NAV.

Dersom du ønsker å dele din sak eller har spørsmål ta kontakt med Gisle Bruknapp i SIOPS på Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den. eller 99568121.

Artikkel om instramminger hos NAV og SPK finner du her