Nyhetsarkiv

Opphold på Langøya Hovedgård

SIOPS inviterer i år, som tidligere år til et inspirerende opphold på Langøya Hovedgård utenfor Langesund i Telemark 5. – 9. november!

Målet med denne turen er å komme seg ut i flott natur og delta i aktiviteter og fellesskap sammen med andre veteraner.

På Langøya er det en meget god restaurant, og vi kan derfor tilby spennende matlagingskurs og gode måltider. Blant andre aktiviteter legger vi opp til fisketur, og vi skal bidra til å vedlikeholde kulturlandskapet på øya med hogst og brenning.

Alle veteraner som er skadd i eller som følge av deltagelse i internasjonale operasjoner kan søke om å delta. Målet er en bredt sammensatt gruppe, fra ulike misjoner og aldersgrupper. Både veteraner som har sluttet i Forsvaret og stadig tjenestegjørende kan søke om å delta.

Vi har leid to av husene på hovedgården. Her må vi regne med å dele rom. Vi lager frokost og kveldsmat sammen, og det blir laget en vaktliste over hvem som setter på kaffen om morgenen. Hovedmåltidene inntas enten på hovedgården eller ute. 

Praktisk informasjon

Det er begrenset antall plasser, så skriv noen ord om deg selv og hvorfor du ønsker å delta.

SIOPS dekker kost, losji og aktiviteter på Langøya Hovedgård. Reise til/fra Langøya Hovedgård dekker den enkelte selv, med mulighet for å søke om reisestøtte. 

Alle reiser på eget ansvar, og vi oppfordrer alle til å sørge for at reiseforsikringen er i orden.

Påmeldingsfrist: 20. oktober

Påmelding til: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Arrangementet er alkoholfritt.

Reiseleder er Arne Ørum, rådgiver i SIOPS

For mer informasjon eller spørsmål kontakt SIOPS/Arne / 92618854 / Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.