Nyhetsarkiv

Skattefradrag for gaver

Dersom du har gitt en økonomisk gave til Veteranforbundet SIOPS i løpet av 2018 kan du få skattefradrag. Økonomiske gaver på mellom 500,- og 40.000,- gitt til SIOPS gir deg som skatteyter rett på skattefradrag.

For at du skal kunne få skattefradrag må du fylle ut svarslippen som du finner nederst på siden med informasjon om gavens størrelse, giverens navn, adresse og personnummer/organisasjonsnummer, og sende til oss, slik at vi kan foreta videre innrapportering til skattemyndighetene. For å gjøre dette trenger vi bekreftelse fra deg på at vi kan foreta registrering av disse opplysningene, og formidle informasjonen videre til skattemyndighetene ved årets slutt. Gaver som ikke blir innrapportert gir ikke rett til fradrag. For at giver og innbetaling skal kunne identifiseres og dokumenteres må gaven være innbetalt til Veteranforbundet SIOPS bankkonto, ev. kontant mot kvittering. Ved bruk av bankterminal må givers navn føres på gjenpart til kontoret.

Dersom du ønsker å få skattefradrag for inntil kr. 40.000 gitt til Veteranforbundet SIOPS i løpet av 2018, må du fylle ut svarslippen nedenfor og levere denne til kontoret, eller sende den pr post (Kongens Gate 3, 0153 Oslo) eller e-post (Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.) til oss innen 05.januar 2019. Dersom du ønsker at denne registreringen skal gjelde for flere år fremover må du krysse av for dette. Har du spørsmål knyttet til ordningen med skattefradrag for gaver, så ta kontakt med oss på tlf 22 69 56 50 eller e-post: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den..

Last ned svarslippen her.