Nyhetsarkiv

Lotteri for juletur på Rondane!

I samarbeid med Rondane Høyfjellshotell og Royal Marines Club planlegger vi tidenes førjulsopphold for norske og britiske veteraner - med familie! Vi har fått økonomisk støtte av Forsvarets Veterantjeneste og Nammo, som vi er meget takknemelige for, men vi er avhengig av litt ekstra drahjelp for å virkelig kunne gjøre dette til et fantastisk opphold!
 
Rondane Høyfjellshotell spanderer gratis opphold til alle deltagere. Nå arbeider vi for å finansiere mat og aktiviteter. Vi har kommet langt på vei, men trenger din hjelp. Derfor lodder vi ut et gratis opphold på Rondane høyfjellshotell for fire personer i to dager med mat. Alternativt kan du og en ledsager bruke premien til å bli med oss på førjulsturen 2. til 7. desember. Målet er å få inn masse penger!
 
Lotteriet starter nå og avsluttes torsdag kveld klokken 20.00. Minsteinnsats er kr. 50,-, jo mer du vippser, jo større er sjansen for å vinne, som i et vanlig lotteri. Hver 50-lapp teller som et lodd!
 
SÅ LANGT HAR 50 STYKKER VIPPSET I LOTTERIET! BLI MED DU OGSÅ!
 
Vipps til #11892. Gå inn på betal og skriv "Rondane" i meldingsfeltet!
 
Har du ikke Vipps? Overfør penger til en kamerat pr. konto og vipps via han. Hjelp oss gjerne å spre nyheten om lotteriet i lukkede Facebookgrupper og ved å sende til venner på Messenger.