Nyhetsarkiv

Innkalling til landsmøte i Veteranforbundet SIOPS 2019

Landsmøtet 2019 i Veteranforbundet SIOPS vil bli avholdt lørdag 6. april fra kl. 11 til 17 i SIOPS’ Info- og Ressurssenter, Kongens Gate 9, Oslo. Påmelding til landsmøtet gjøres ved å sende e-post til Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den. merket «Landsmøtet 2019». Påmeldingsfrist er torsdag 28. mars. 

Vi minner om at deltagelse på landsmøtet fordrer at medlemskontingent for inneværende år er betalt. Faktura vil bli sendt ut på nyåret til alle registrerte medlemmer per e-post eller post. 

Praktisk informasjon

Landsmøtet gjennomføres lørdag 6. april i SIOPS’ Info- og Ressurssenter, Kongens Gate 9, Oslo. Landsmøtet vil vare fra kl. 11 til 17. Det serveres lunsj fra klokken 11. 

SIOPS har inngått en hotellavtale med First Hotel Millenium som ligger i Tollbugata 25, rett ved SIOPS’ Info- og Ressurssenter. Pris for enkeltrom er 995,-. Dersom du ønsker å benytte deg av hotellavtalen ber vi deg melde ifra til Arne Ørum på Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den. og Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den. innen 28. februar.     

Sakspapirer vil bli sendt ut til alle påmeldte kort tid etter påmeldingsfristen fredag 28. mars. Hvis ikke annet er innmeldt gjøres dette elektronisk. Saker som ønskes behandlet på landsmøtet må sendes til styret innen 09. mars til Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.. Ved forslag til vedtak må det foreligge en klar saksfremstilling og saken må være formulert slik at det er mulig å stemme over den. Da styret skal samles og gjennomgå innkomne saker før landsmøtet oppfordrer vi alle til å sende inn forslag til saker så raskt som mulig. Saker som ikke er til avstemning (innspill, spørsmål, kommentarer) tas under åpen debatt. 

Les handlingsplanen for 2018/2019 her.

Les vedtekter for Veteranforbundet SIOPS her.

Valg

Valgkomiteen ønsker forslag på kandidater til de ulike vervene og forslag sendes til valgkomiteen v/ Petter Kjendlie. Han kan kontaktes på e-post Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den. eller telefon

936 11 503. Frist for å sende inn forslag til kandidater er 23. mars. Det er mulig å foreslå både seg selv og andre. 

Følgende personer er på valg i år:

  • Styreleder Per Elvestuen
  • Styremedlem Knut Bendiksen
  • Styremedlem Ketil Blomlie
  • Anders Grindaker
  • Veronica Nilsen
  • Hanne Kristine Moe
  • Runar Karlsen
  • vara Frank Sandbye-Ruud
  • vara Nicholas Dreyer
  • vara Helge Horslund 

Frister

28. februar: Frist for å melde fra om du ønsker å benytte deg av hotellavtalen.

09.mars: Frist for innmelding av saker til landsmøtet. Herunder innspill til Handlingsplan for 2019/2020 og endringer i vedtektene.  23. mars: Frist for å sende inn forslag til valgkomiteen.

28. mars: Frist for påmelding til landsmøtet. 

Vennlig hilsen

Styret i Veteranforbundet SIOPS