Nyhetsarkiv 2015

Refusjonsordning for NMP-reiser

Endelig er en (midlertidig) refusjonsordning på plass for de som går til oppfølging hos Nasjonal militærmedisinsk poliklinikk/Kontor for psykiatri og stressmestring (NMP/KPS). Ordningen gjelder for de som går hos KPS i Oslo og for de som går ved de regionale stressmestringsteamene under KPS (Sessvoll, Madla, Haakonsvern, Værnes, Bardufoss m/ filialer)

Ta kontakt med din behandler hos NMP/KPS for å få refusjonsskjema. Utfylt skjema skal sendes til:

Nasjonal militærmedisinsk poliklinikk

Postboks 1550, sentrum

0015 Oslo

Utfyllende informasjon om ordningen nedenfor:

Refusjonsordning for reiseregning ved oppfølging av NMP/KPS (nasjonal militærmedisinsk poliklinikk/kontor for psykiatri og stressmestring) er en midlertidig ordning fram til en permanent «HELFO-løsning».

* Behovsvurdering fra behandler hos NMP/KPS: Pasient må få en godkjennelse fra behandler for å søke om å få reise dekt. Det er gitt føring på at NMP skal ha lav terskel for å godkjenne søknad om refusjon av reiseregning.

* Søknadsskjema skal ligge hos behandlere om kort tid.

* Det gis refusjon etter statens satser.

* Det skal være mulig å få tilbakebetalt reiseutgifter tilbake til sommeren 2014. Snakk med behandler om dette og fyll ut søknadskjema.

Hvis noe er uklart/noen har spørsmål om ordningen, kontakt NMP på telefon 23 09 79 30.

Eller SIOPS v/ Ruth Helen tlf. 975 49 636 eller e-post Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.