Nyhetsarkiv 2015

På hjul med veteraner 2015!

For tredje gang på rad arrangerer Veteranforbundet SIOPS, NROF, NVIO og Norges Lotteforbund sammen med kampanjen Støtt våre soldater sykkelturen På hjul med veteraner på veterandagen 8. mai!

Sykkelturen er på 10 mil, og i likhet med i fjor sykler vi fra Akershus Festning og til Forsvarets Veteransenter, Bæreia. Avreise fra Akershus Festning er kl. 09.00 og forventet ankomst på Bæreia er ca. kl. 16.30. Vel framme er det lagt opp til en markering av veterandagen med middag for alle deltakere. På Bæreia vil det også være overnattingsmuligheter.

På hjul med veteraner er ikke et sykkelløp der det er om å gjøre å komme først i mål, men et arrangement der vi i fellesskap sykler for å gi anerkjennelse og respekt til de soldatene som har tjenestegjort i internasjonale operasjoner.

Dersom du ønsker å delta, så meld deg på www.paahjulmedveteraner.no. Her kan du også se bilder fra fjorårets arrangement.

Vi har også behov for følebiler, og dersom noen ønsker å kjøre følgebil så send en e-post til Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den..