Nyhetsarkiv 2015

Åpning av SIOPS’ info- og ressurssenter 5. mars!

Endelig kan vi invitere til åpningsfest for SIOPS’ nye info- og ressurssenter i Kongens gate 3! Etter mange ukers hard og intens dugnadsinnsats fra flere veteraner begynner lokalene å komme i stand, og den 5. mars kl. 1530 åpner vi dørene til SIOPS’ info- og ressurssenter.

Med vår nye lokalisering i Kongens gate 3 kommer vi til å styrke vårt lavterskeltilbud om rådgivning til veteraner og pårørende som lever med skader eller utfordringer i hverdagen som følge av tjenesten. Våre nye lokaler vil også medføre at vi blir mer synlige og tilgjengelige for alle som er interessert i informasjon og samarbeid om god ivaretakelse av våre veteraner.

Vi kan by på et meget innholdsrikt program denne ettermiddagen og info- og ressurssenteret blir offisielt åpnet av Forsvarsministeren før det blir både underholdning, foredrag og servering av herlig kongekrabbe!

Både de sjarmerende mannlige medisinstudentene i koret Sangvinerne og rocke-ekteparet Vilde Lockert og Anders Odden kommer for å synge og spille. Vilde og Anders, som er henholdsvis datter og svigersønn av en av POCene i SIOPS, spiller til daglig i det internasjonalt anerkjente bandet Magenta og vil denne dagen spille stemningsfull akustisk musikk.

Innflyttingsfesten avsluttes med et foredrag av Afghanistan-veteranene Kenneth Lysell og Marius Røed. Deler av tjenesten deres var svært dramatisk og utfordrende. De kommer til å fortelle om livet etter tjenestegjøringen.

Vi håper så mange som mulig har anledning til å være med å feire åpningen sammen med oss!  

 
Grunnet servering, er det fint om du melder deg på via skjemaet nedenfor.