Nyhetsarkiv 2015

Invitasjon til festkonsert 10. mai

I anledning frigjørings- og veterandagen inviterer Forsvarssjefen til festkonserten "I tjeneste for Norge" for å hedre våre veteraner fra 2. verdenskrig og fram til i dag. Konserten er 10. mai kl. 18.00 i Oslo Konserthus. SIOPS har fått flere billetter til konserten og håper at så mange som mulig har lyst å delta på denne konserten. Vi planlegger en samling i vårt info- og ressurssenter kl. 15.30 samme dag der vi tar litt mat og drikke før vi beveger oss i samlet flokk mot Oslo Konserthus.

Under festkonserten vil du høre musikk som berører, gir rom for følelser og ettertanke og ikke minst hedrer den innsatsen som våre veteraner har gjort- og fortsatt gjør.

Forsvarets stabsmusikkorps ledes av oberstløytnant Lars Erik Gudim og sjefsdirigent Anders Hanson. Noen av gjesteartistene denne kvelden er Anne Hvidtsen, Torstein Flakne, Eddie Guz og Eli Kristin Hanssveen.

I tillegg til musikken vil du også få møte flere veteraner som forteller sine historier.

Dersom du ønsker å delta på denne konserten og samlingen i forkant sender du en e-post til Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den. innen 16. april. Den enkelte veteran kan også få billetter til nærmeste familie og nære venner, så skriv antall billetter du ønsker i e-posten.