Nyhetsarkiv 2015

SIOPS' julekalender 2015!

Desember er måneden hvor det er ekstra trivelig å komme innom SIOPS’ Info- og Ressurssenter! Hver ukedag fram til julaften, venter en kalenderpakke på en av dere som kommer innom. Til dere som ikke har anledning til å komme innom lokalene våre i Oslo finnes det en annen flott mulighet! Lørdager og søndager sender vi kalenderpakker rundt omkring i Norges land.

Dersom du ikke har anledning til å komme innom SIOPS' info- og ressurssenter kan du gå inn og like/dele Facebook-innlegget som ligger øverst på vår Facebook-side eller foreslå kalenderpakke-mottakere i kommentarfeltet. (Til julekalenderens helgedager trekker vi ut en mottaker som har likt/delt innlegget eller fra innsendte forslag – som får sin kalenderpakke i posten).

Er det noen du vil takke? Eller noen du vil glede? Alle navn som blir skrevet i kommentarfeltet, sendt på mail eller ringt inn til oss  - innen mandag 14. desember - blir med i trekningen av flotte julekalenderpakker!

Takket være gode samarbeidspartnere ligger det bl.a. flotte fleecejakker (fra Milrab), Norgesglass med godsaker fra Hadeland Glassverk/Porsgrund Porselen, 1-års abonnement fra Vi Menn og Kiel-cruise (fra Color Line) i kalenderpakkene. I tillegg skjuler det seg flere signerte bøker, sjokolade, flotte SIOPS-kopper m.m.

Så; hjertelig velkommen til kaffe og kalenderpakke på SIOPS f.o.m. 1. desember! Og start gjerne å foreslå gode kalenderpakke-kandidater for helg- og helligdagene! (Kalenderpakkene kan sendes til alle med postadresse i Norge.)

God førjulstid!